QUIZ ANSWERS: – Rip limited
  • ALL OF OUR DESIGNS ARE LIMITED EDITIONS AND WILL NEVER BE SOLD AGAIN. THIS ENSURES CUSTOMER CONFIDENCE IN OUR EXCLUSIVE BRAND.
  • QUIZ ANSWERS:

    1. This skateboarder has kickflipped, frontside flipped, and variel heelflipped the Hollywood High School sixteen-stair.                               Answer: Andrew Reynolds -Reynolds kickflip can be seen in "Baker 2G", the frontside flip in "Baker 3", and the variel heelflip in Emerica's video "Stay Gold". He also frontside lipslid the rail, which can be seen in Birdhouse's "The End". The lipslide was the first trick done on the rail.

    2. Which of the following was famous for old-school skating?                  Answer: Rodney Mullen -Rodney Mullen is good at caspers and handplants.

    3. Rodney Mullens setup is ____________ ?                                                              Answer: Enjoi Deck, Tensor Trucks, Darkstar Wheels and Speed Demon Baerings. -The Godfather of Street prefers the less commun setup.

    4. Which of these companies came out first?                                         Answer: Plan B -Plan B was at one time the home of great skateboarders as: Mike Carrol, Rick Howard, Sean Sheffy, Jeremy Wray, Danny Way, and countless others.

    5. Tony Hawk was the first to pull off what trick in the X-Games?           Answer: The 900 -He has done this trick many times but the first time was on the X-Games.

    6. The numbers printed on the wheels of an inline skate represent what? Answer: The diameter of the wheel and the hardness of the material -The hardness of a wheel (amongst other things) determines its performance charcteristics, such as how it sticks to the skating surface and the amount of friction created.

    7. Why is it best to skate with your knees bent?                                    Answer: All of these -The best skating position is low with the knees bent. Speed skaters also aim to keep their upper body and head low. When you stand up, you lose all of these benefits, but especially stability.

    8. Which of these was not a skateboard brand?                                    Answer: Point Blank  -Planet Earth, Roken Roll, and Deca might not be the most famous brands, because the pros may have not discovered how good they are.

    9. Which of these companies did not make skating equipment in 2005? Answer: Puma -Bont, Mogema, and Powerslide are some of the largest manufacturers of skating equipment and clothes worldwide.

    RIPLimited.com

    BACK TO TOP

    Hurry there are only a few of these available! There go’s another one...

    Product name

    info info

    Join the skateletter

    Subscribe to get our latest content by email.

      We won't send you spam. Unsubscribe at any time.
      Powered By ConvertKit